Eilinen päivä tais mennä ihan mehtään... Valitettavasti, jotenki oli kiire koko ajan jonnekkin, en vaan tiedä minne =D  Hirveesti ois tekemistä, ku vaan kehtais alottaa. Tänään kävin kaupungissa pojan, sen kaverin ja kaverin äidin kanssa, nyt ehkä tärppäs asunto, toivotaan ainakin! Ei tarttis sitä enää juoksennella ehtimässä. Ei se nyt kovin hieno ollu, mutta poijjille välttää kyllä! Ja on tosi lähellä koulua! Nyt sitte vaan tavaran kerruuseen niille.

Tänään kävin aamulla lenkillä, matka oli ainoastaan 3,3km, prkl ja siihen tuhraantu puolisen tuntia. Pitäs ehkä hiukan pitempiä matkoja tempoa, meinasin nimittäin että elokuun puolessa välissä sais alkaa olla 200km täynnä, joo, ei tämmösillä lenkeillä eläissään!!! Eilen kävin hakemassa meille hoitoon mieheni siskon koiran määräämättömäksi ajaksi ja pelkäsin että mitähän siitä tulee, oli nuorempana aika kova poitsu ryntäilemään ja tos levoton, mutta onneksi on tainnu tulla vähän järkeä päähän, kyllä se siitä. Se oli minulla lenkillä mukana, Rontilla oli nimittäin toinen takanen kipee ja Nelli on niin laiska jotta jotta vaan. No tämä hoito poitsu juoksi kyllä siitäki eestä =D Siis ku sai irti puotella ni mikä siinä mennessä! Vatsoja en oo vielä tänään tehny, en muuten tehny eilenkään, auts vaan! Tänään pitää kyllä ne saaha tehtyä! Aamulla ajattelin lähteä käymään het herättyäni lenkillä, varmaan otan Luken taas mukaan, ehkä myös Nellin, Rontin jätän kotiin parantelemaan ihtiään! Nyt pitää mittariin tulla kyllä enemmän ku 3,3km.

Minun pitäis tehdä se tavoite tauluki, nyt on alkanu ideoita tulemaan ihmeen kivasti, joten sen rakentelu alkaa! Kuinkahan paljon pitää hiusten kasvaa että siihen saisi pidennykset, tekis tos paljon mieli ne laittaa, ois helpompi kasvattaa tuon ällö vaiheen yli. Pitää käydä joskus kyselemässä. Varmaan vasta puolen vuoden päästä alkaa pituus riittämään, äsh! Jos nyt oikeesti lähtis touhuamaan! Ihanaa iltaa vaan kaikille!