Aloitin laihduttamisurakkani 31.05.2012 menemällä Minnan luo Ylämyllylle hakemaan apua ja tukea. Painoa oli kauheasti, yli 95, tarkat tiedot annan kun käyn Minnan luona seuraavan kerran. Eli laihdutusurakkani käsittää ainakin -25kg, näin aluksi, auts vaan!!!  Ajattelin laittaa pallukoita aina päivän sepustuksen perään, ja siitä sitten vähennän niitä korvaamalla pallukan O ruksilla X.
Aloitin 1.6.2012 syömällä 3 pussia Slankaa, makuja on monia, ja juomalla vettä 3 litraa/pvä. Hmm, olen aiemminkin tehnyt tätä, ja aina on ollut ongelmana hirmu himo syömiseen, masentavaa! Nyt koetan mennä eteenpäin niin, ettei repsahdus kaada minua kokonaan, kuitenkin yrittäen välttää niitä. Perjantai meni tosi hienosti, ei mitään ongelmaa, lauantaina sitten... Mentiin juhliin, haettiin anoppi mukaan, jonka luona ensin piti syödä muikkukukkoa, en kehannut kieltäytä ja selittää, ajattelin että syön vähän ja pääsen vähemmällä, näin kävi. Juhlissa söin ohuen palan voileipäkakkua ja hyytelökakkua ja yhden keskin ja kotona vielä voileivän. Ärsytti, mutta mitäs pienistä, onhan jo toinen päivä menossa ;). Joopa joo! Oli todella hyvä kun tiesin nuista kekkereistä ajoissa ja anopin tarjoilusta, olin henkisesti valmistautunut tähän alun katastrofiin, ja näin laihdutus jatkui hienosti lauantaina. Nyt on menossa keskiviikko, ja hyvin on mennyt, EI YHTÄÄN repsahdusta!!! HYVÄ MINÄ!
Kävin muuten perjantaina 1.6 heti aamusta kotona puntarilla, lukemat oli 94,8 kg, mutta luotan Minnan puntariin enemmän.... Tiistai oli oikeastaan vaikein päivä, nälkä, sellainen himo syödä oikeastaan! Varsinkin kun ostin tuoreita pullia kotiväelle kaffen kaa otettavaksi, fiksua, tiedän joo! Joskus mietin teenkö sitä kiusatakseni itseäni, mistäs tuon tietää koettelenko näin itseäni, mutta järkevä jättäis nyt kaiken hyvän kauppaan... Entäs sitten ku töissä on ollu nyt herkkuja vaikka kuinka paljon, tosi hauskaa. Mutta hyvin on mennyt, nyt pitäis vielä muistaa tänä päivänä syödä se kolmas ateriani. Näillä siis mennään =D
Ne pallerot:
OOOOO OOOOO OOOOO OOOOO OOOOO  eli 25kg. Tiputtelen niitä pois sitten ku käyn taas Minnan luona, eli maanantaina! Nyt syömään ja nukkumaan!

Minä tässä