Nyt on sitten tullu puntarilla käätyä, ja alaspäinhän se paino oli kaikesta huolimatta menny. Enemmän ois tietty tippunu jos ois äly pitäny, mutta kyllä kaiken syömisen jälkeen saa olla tyytyväinen tähänkin =D  Eikös se mee niin että sitä saa mitä tilaa!!!
Paino 95,3 -> 90,1 -> 88,9, eli alle 90 on nytten!
Rasva % 47,9 -> 48 -> 46,7 =D
Lihas % 23,7 -> 23,9 -> 24, eli tämä oli kanssa hyvä juttu!
BMI 37,7 -> 35,6 -> 35,2, eli alaspäin on tullunna, mutta kyllä on hävettävän iso lukema, ei voi muuta sanoa (nolona)

Että sellaista tällä kertaa... Montakos palleroa sitä saikaan nyt siitä 25 puottaa pois... Kuusi!

OOOOO OOOOO OOOOO OOOO
O OOOOO Monta ois vielä jäljellä, mutta vähenemmään päin on!

Ihanaa oli käyvvä Minnan luona, onneksi menin! Kyllä se aina jaksaa tsempata, vaikka luulis että minunki kohalla vois joskus olla helpompi antaa periksi, että usko loppuis! Vielä ei piästy sinne Minnan uusiin tiloihin, mutta ens kerralla sitten, eli 20.7 klo 10.30! Himpsu, mietin että oisin pyytäny mittaamaan vyötäröt jne, mutta unohinpahan tietty tyystin, no ens kerralla sitten. Seuraavassa tapaamisessa minulla onkin toivottavasti mukana jo ne uudet hienot treeni ohjeet!!!  Nyt oli puhetta Minnan kaa että mie rupean syömään niitä kasviksia + 3 Slanka pussia päivässä. Jos joku päivä tuntuu että pärjää pelkillä pusseilla ni eiku vaan! Jospa sitä vaikka jotenkin nyt naksahti aivoissa ku on "lupa" syödä ;)

Tänään tein jotain historiallista... Eilen menin nukkumaan klo 23.30 (noin) ja aamulla nousin sängystä klo 11.30, heh! Hiukan nukuin, täytyy kyllä myöntää ettei oo vielä ees haukotuttanu! No sitte mie laitoin vähän pyykkiä ja lähin lenkille. Torpakkana laitoin sen uuven hienon gps jutskun käsivarteeni ja piälle laitteen, no eihän se mitään ollu päälle menny ku rupesin lukemia tuijottamaan, itku sentäänkin. No ens kerralla sitte niän matkan ja vauhdin, mutta kyllä mie oon hölmö, ei voi muuta sannoo! Lenkin päätteeksi sitten tein ne vatsat. Täytyy myöntää että torstain harkkojen jälkeen oli jalat hiukan hellänä, eli on ollu tehokasta liikkumista =D

Jahas, huomenna, korjaan, siis tänään kun herään, lupasin mennä salille poitsun kaa, tytär menee kavaerinsa luo, näillä näkymin ja näkymäthän voi aina muuttua! Jahas, jos sitä vilkailis vähän ympärilleen välillä, nukkukee hyvin!!!