Hyvin nukutun aamun jälkeen taas hymyilyttää... No nukuin minä vähän yli kahteentoista =D Kävin äsken touhuamassa savusaunalla, tulet sinne että sais illalla mukavat löylyt! Sitä ei vaan oo lämmitetty taas yli viikkoon, joten pitänöö poltella muutama pesällinen, eli saunaan pääsee yhdeksän jälkeen, on muuten varattava päivä aina tälle hommalle!
Ku heräsin hyvin ansaitulta levoltani, tuntui ihanalta ku vatsa on jotenkin erilainen, sellainen pehmeämpi eikä valtava pallo. Pitää kerätä nuita positiivisia asioita paljon, helpottaa varmasti tätä laihdutus hommaa! Minulla on jääkaapin ovessa kortti jossa lukee:

Vapaus
- Koittaa sille, joka luopuu kaikesta tarpeettomasta
- Koittaa sille, joka pystyy vastustamaan houkutuksia
- Koittaa sille, joka osaa nauttia joutenolosta
- Koittaa sille, joka oppii sanomaan ei
- Koittaa sille, joka riittää itselleen

Aika kiva, sanoisin. Eli jos ajatellaan, ni kaikki roskaruoka on tarpeetonta, koko aikainen herkuttelu. Ihanan vapauttavaa on kyllä sanoa houkutuksille ei kiitos! Osaan nauttia joutenolosta, kun vielä oikeasti oppisin joskus sanomaan EI! Riitänkö itselleni, siinäpä aika kysymys, ja en tiedä, en varmaankaan!
Jahas, jos lähtis purkamaan ja siivoomaan sitä tyttären huonetta, ni pääsis heti maalaamaan ku kävis hakemassa ne pelit ja vehkeet. Huomenna ois tarkoitus suunnata sinne kaapunttiin, nääs nääs vaan. Ja illalla Minnan luo hakemaan lisätsemppiä!