Ja aivan älysti. Jotenkin en saanu unta, kiitos ihanien pienten pörrääjien, ARGH! Siis mistä nuita itikoita oikein tulee? Olo on ihan pöllästyny. Pitäs ruveta siivoomaan, kaikkea tekemistä piisais, mutta ku tuntuu ettei piä pysy mukana ollenkaan! Onneksi en lähteny sählyporukan kanssa sinne Ikea reissulle, oisin varmasti ollu perästä vedettävää mallia =D Niin ja rahat säästyy! Pitäsköhän lähtee kohta kurkkaamaan sitä tonttia mitä isäntä on tehnynnä, eli kumpparit jalkaan ja silleen. Se tontti on keskellä ei mitään, lammen rannassa, mutta kauniilla paikalla ja varsinkin marjastus immeisille oikeinkin oivalla paikalla!  Siis tarkoitus olisi se kenties sitten myydä, ei myö meille kuitenkaan mökkiä tehhä, niin paljon ois tässä talossakin rempattavaa ennekuin se kuatuu piälle!

Nämä yövuorot sotkee kyllä minun syömistä. Eilen tein hirmusen ison astiallisen salaattia töihin mukaan ja pistelin sen, hyvvee oli. Siinä oli punasipulia, salaattia, kurkkua, tomaattia, kukkakaalia, paprikaa ja kinkkua. Liekkö ollu muutakin, en muista. Ajattelin kokeilla nuita kategorioita ja laittaa sinne ruokapäiväkirjan, huomisesta alkaen. Suunnittelin sitä taulua tavoitteistani ja siitä millainen haluaisin olla, hyviä kuvia löysin, sellaisen "minän" joka vastaa haaveitani. No siihenhän pitää laittaa sitten milloin olisin tälläinen, hmmm... Vuoden loppuun mennessä??? Tiukka homma sanosin mie, melkein pitäis kilo per viikko laihtua, realistista??? Ei kuitenkaan mahdotonta, mutta töitä saa ruveta tekemään ihan urakalla jos aikoo onnistua! Miten luulette äijälle käyvän?

Eilen käytiin salilla, tytär ajoi sinne pyörällä, vain 29 km, aika hienosti. Kyllä nyt tuntuu paikoissa vähäsen. Tänään ajattelin kyllä käydä lenkillä, mutta hieman myöhemmin. Niin ja niitä vatsoja olen kiltisti tehnä, hyvä minä!  Jahas, jos alottas puuhailemaan jottain! Vilkasin muuten säätiedotusta, näyttäis että aurinkokin saattais ruveta ilmestymmään lähiaikoina =D