Ai hurja miten tyytyväinen olen itseeni, edelleen olen pysynyt kuosissa. Nyt tuntu hyvältä, oman puntarin mukaan paino oli tänä aamuna 89,8kg, eli tasan VIISI kiloa vähemmän kuin viime viikon perjantaina, aika vautsi!!! Saas nähdä mitä Minnan puntari kertoo sitten maanantaina. Enhän minä nuita palleroita aina taijja merkitä, jos satun kirjoittamaan monena päivänä peräkkäin, vasta ku käyn Minnan luona enlightened
Nyt siis tuntuu hyvältä ja tsemppi on päällä. Tänään ois sählyharkat,vähän jännittää miten siellä jaksaa liikkua, ilta näyttää... Kyllä on ihanaa aina syödä pussillinen nannaa, on niin hyvän makuisia pusseja. Makuja on paljon, maistanut olen mansikkaa, tuttifruttia, vaniljaa, suklaata, kanakeittoa, appelsiinia ja vihanneskeittoa. Suosikki on varmaan yllätys, yllätys suklaa, mutta kyllä haluan kana- ja vihanneskeittoja ens kerralla enemmän, kiva syödä jompikumpi kerran päivässä, tos maukkaita. Eikä muuten oo ihme kyllä ollu nälkä, ehkä nyt kurisee massu vähän ku poikani laittaa jotain herkkua tuolla, mutta muuten ei kyllä tuu ajateltua ruokaa. Liekkö syy sen karseen makuisen aineen, sen RegulatPron. Ai järkky ku eka kerran sitä suuhuni pistin... Ei ollu itku kaukana, mutta niin sitä on tullu jo purskuteltua ja sitten nielaistua perjantaista lähtien aamuin illoin.
Viime yönä uneksin, kuuluu muuten tapoihin... Näin unta että oltiin mieheni kanssa menossa naimisiin (ollaan jo), ja häät ois niinku seuraavana päivänä, kun hän ilmoitti ettei haluakkaan! Ihan kiva joo. Heräsin kyyneleet silmissä ja käännyin mieheni puoleen; Jahas, et sitten haluakkaan olla naimisissa miun kaa wink Vastauksen voitte arvata; MITÄ??? surprise Kiva herätys rakkaalleni, hih, hih! Paras uni mielestäni on kuitenkin ollut se kun koputtelin varovasti häntä selkään ja kysyin voisiko rouvan asentoa jo vaihtaa... Olen hoitoalalla! Ja toinen hyvä, olin silloin töissä kaupassa, unessa mieheni tuli kaupan kassalle norkoilemaan, olin alkanut jutella, no hän leikissä mukana. Olin suuttunut aika paljon kun komensin menemään pois, ei minua työpaikalla saa jonninjoutavaa häiritä! Et silleen.
Ai niin, mihin miä tähtään laihdutuksessa, hmm. Haluaisin hyvän olon, terveyttä, ettei polvet mene alta ennen aikojaan painon takia, itsevarmemman olon! Näen itseni hoikkana, urheilullisena. Toivottavasti visioni joskus tulee pitämään paikkansa, korjaan, visioni tulee joskus pitämään paikkansa, vaikka tie siihen tulee varmasti olemaan piiiiittttkkkäää ja kivinen, mutta silti. Ensi vuonna ois tähtäimessä puoli maraton, joten liikkumista tulisi kyllä huimasti lisätä. Jahas, jos alkais valmentautua treenejä varten!
Jeee, treenit ohi ja hyvin män! Kyllä mielellään kotiin tullessa kiskas suklaanmakuisen evään kitusiin... Nyt vielä venyttelyä, pesulle ja nukkumaan! Ohjelmaan pitäis kyllä lisätä kuntosali tyyppistä juttua, ettei vaan kaikki lihakset häviä. Ja vatsa-ja selkälihaksia pitäis saaha parempaan kuntoon ehdottomasti! Minkä ottais nyt pikkutavoitteeksi! Vaikka vatsoja 100 joka päivä, ei se nyt niin vaikeeta vois olla, eihän? Työ on kolmivuorotyötä, joten pitää suunnitella liikkuminen etukäteen, ja noudattaa sitä sitten. Eli mites huomenna? Vien pojan omaan juttuunsa yhdeksäksi ja sit jos lähtis shoppailemaan, tarttis maaleja jne. Ja yövuoro odottaa, joten missä vaiheessa liikkuis, aamulla?  Sit pitää miettiä myös "ruokailun" jakaminen, miten syön ku meen yöhön? Jaa... Eli jos söis eka pussin vaikka puolenpäivän jälkeen, ja sit söis toisen pussin siinä viiden jälkeen ja vimpan jossain vaiheessa töissä. Entäs sitte lauantai? Vaikka puolikas pussi siinä viiden aikaan ennen aamukiertoa, sit kotiin nukkumaan ja jos söis puolikkaan ku heräilee ja taas kahtelis miten sitte. Yöt on jotenki vaikeita, niihin on monesti kaatunut yritykset, mutta ei nyt!!! Pitää vaan muistaa juoda runsaasti vettä. Mutta nyt valmistautumaan nukkumatin kohtaamiseen.